Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ

Test για τον Ιό της Γρίπης Α & Β
Η δημιουργία πακέτων εξετάσεων συντελεί στην γρήγορη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τη διάγνωση και στην επίτευξη χαμηλότερου κόστους. Το είδος και το κόστος των εξετάσεων που προτείνονται πιθανώς να διαφοροποιηθεί λόγω της συνεχούς εξέλιξης της ιατρικής επιστήμης και εύρεσης νέων εξετάσεων.
Εκτυπώστε αυτό το άρθρο

Λόγω της σοβαρότητας της επιδημίας γρίπης (κυρίως σε παιδιά, ηλικιωμένους, άτομα με χρόνια νοσήματα ή με περιστατικό στο οικείο περιβάλλον) και καθώς η έγκαιρη διάγνωση σημαίνει και άμεση θεραπεία, προσφέρουμε το test για την ανίχνευση της γρίπης Α & Β (περιλαμβάνει και τους υποτύπους Α/Η1Ν1 και Α/Η3Ν2) στην προνομιακή τιμή των 20€. 

Η άμεση αντιμετώπιση έχει ως αποτέλεσμα:

  1. Τον περιορισμό της βαρύτητας των συμπτωμάτων
  2. Την αποφυγή των σοβαρών επιπλοκών
  3. Τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου

Για το test δεν απαιτείται αιμοληψία. Λαμβάνεται ΜΟΝΟ λίγο ρινικό έκκριμα με ειδικό στυλεό (ίδιο περίπου με την μπατονέτα καθαρισμού των αυτιών). Η εξέταση εκτελείται στο ιατρικό μας κέντρο στον Άγιο Δημήτριο.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ βγαίνει ΑΜΕΣΑ εντός 20 ΛΕΠΤΩΝ.

Η εξέταση μπορεί να γίνει καθημερινά από τις 07:00 έως και τις 14:30 και 17:00-19:30 (εκτός του απογεύματος της Παρασκευής).                                Το Σάββατο η εξέταση πραγματοποιείται από τις 8:00 έως και τις 10:30 το πρωί.

Δε θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί ρινικά spray ή να έχουν γίνει ρινικές πλύσεις τις τελευταίες 24 ώρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού

+30 210 9750750