Εχω παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Τι χρειάζεται να κάνω; Ερχόσαστε με το ηλεκτρονικό παραπεμπτικό και το βιβλιάριό σας, εκτελούμε τις εξετάσεις που αναφέρονται σε αυτό και επιβαρύνεστε με το 15% της αξίας του.

Χρειάζεται να κλείσω ραντεβού; Για Υπέρηχους – Triplex – Οστική Πυκνότητα, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την γραμματεία ώστε να κλείσετε ραντεβού.

Για όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις έρχεστε απ’ευθείας, καθημερινά στις ώρες λειτουργίας

  • Πρωί Δευτέρα με Παρασκευή    07:00 – 15:00
  • Απόγευμα Δευτέρα με Πέμπτη  17:00 – 20:00
  • Σάββατο  08:00 – 11:00

Παραπεμπτικά Ε.Ο.Π.Υ.Υ. / ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δεχόμαστε παραπεμπτικά Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και όλες τις ΚΑΡΤΕΣ Υγείας ή Ασφαλιστικών Εταιριών με τιμές ΕΟΠΥΥ. Σε εξετάσεις που δεν εγκρίνονται απο τον ΕΟΠΥΥ 15% ΕΚΠΤΩΣΗ στο ιδιωτικό τιμολόγιο.

Γίνεται ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ? Γίνεται αιμοληψία στο σπίτι. Καλό είναι να κλείνετε ραντεβού 1-2 ημέρες πριν, εξαιρούνται βέβαια τα επείγοντα περιστατικά.

Γίνονται αιμοληψίες σε βρέφη και παιδιά ? Βεβαίως, υπάρχουν εξειδικευμένοι ιατροί για τις αιμοληψίες αυτές. Δες περισσότερα

Τι ΔΙΑΙΤΑ θα κάνω ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ? Για σχεδόν όλες τις εξετάσεις απαιτείται 12ωρη νηστεία. Η λήψη νερού επιτρέπεται. Για έλεγχο σιδήρου ή βιταμινών πρέπει να διακόψετε την λήψη τους για 24 ώρες. Εάν παίρνετε φάρμακα ζητείστε την γνώμη του γιατρού σας.

Πως γίνεται η ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΥΡΩΝ ? Βλέπε άρθρο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΥΡΩΝ

Πως γίνεται η ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ? Δες Προετοιμασία Εξετάσεις Σπέρματος

Πως γίνεται η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ?

ΒΡΕΦΗ ή ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

  • Φέρνουμε την πάνα στο εργαστήριο όχι αργότερα από 1 ώρα

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

  • Σε δοχείο που προηγουμένως το έχουμε «αποστειρώσει» με καυτό νερό και αφού κρυώσει αφοδεύουμε. Με το κουταλάκι που διαθέτει το ειδικό δοχείο συλλογής, παίρνουμε δείγματα με πιθανό αίμα, σκουληκάκια, βλέννες ή οτιδήποτε ύποπτο νομίζετε. Εάν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο τότε παίρνουμε δείγματα απο 4-5 διαφορετικά σημεία και το πάμε στο εργαστήριο εντός 1 ώρας.