Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Πολλοί λόγω τού καθημερινού άγχους αμελούν νά κάνουν τίς εξετάσεις τους εγκαίρως. Γιά τό λόγο αυτό μας ζητήθηκε η υπενθύμισή τους, ώστε νά πραγματοποιούνται οι εξετάσεις στό σωστό χρόνο και να αποφεύγεται η επιβλαβής επίδραση της καθυστέρησης στην υγεία τους Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν: “Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις”.  Σήμερα με την πρόοδο της […]
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Πολλοί λόγω τού καθημερινού άγχους αμελούν νά κάνουν τίς εξετάσεις τους εγκαίρως. Γιά τό λόγο αυτό μας ζητήθηκε η υπενθύμισή τους, ώστε νά πραγματοποιούνται οι εξετάσεις στό σωστό χρόνο και να αποφεύγεται η επιβλαβής επίδραση της καθυστέρησης στην υγεία τους

Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν:

“Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις”.

 Σήμερα με την πρόοδο της ιατρικής η πρόληψη εχει τεράστια σημασία. Πολλές από τις ασθένειες της σύγχρονης εποχής, όπως καρδιοπάθειες, κακοήθειες κ.α. μπορούν να διαγνωσθούν πρώιμα οπότε θα αντιμετωπισθούν έγκαιρα και με επιτυχία. Ο έλεγχος πρέπει να γίνεται τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά. Αυξημένα επίπεδα σακχάρου χοληστερίνης ή έλλειψης βιταμινών ή ορμονικών διαταραχών όλο και συχνότερα βρίσκονται στις μικρές ηλικίες. Στα βρέφη και παιδιά η αιμοληψία γίνεται από εξειδικευμένους γι’αυτό ιατρούς.

Εάν θέλετε λοιπόν ελάτε να συζητήσουμε, να μελετήσουμε την περίπτωση σας και να σας προτείνουμε ειδικό ατομικό πρόγραμμα πρόληψης(check up).

Εκτός του εργαστηριακού check-up μπορείτε να ζητήσετε και οποιονδήποτε άλλο προληπτικό έλεγχο όπως καρδιολογικό, πνευμονολογικό, οφθαλμολογικό, διαιτολογικό, έλεγχο ακοής, ουρολογικό, οδοντοιατρικό κ.α.

Δηλώνοντας συμμετοχή στο πρόγραμμα παίρνετε κάρτα με την ημερομηνία επανεξέτασης. Δηλώστε τον τρόπο ειδοποιήσης σας όπως  e-mail, sms, τηλεφωνικώς ή ακόμη και ταχυδρομικώς και θα ειδοποιηθείτε σε  3-4 ημέρες πριν απο την ημερομηνία επανεξέτασης σας.

Επίσης αναλαμβάνουμε οργανωμένα check-ups εταιρειών, αθλητικών συλλόγων κτλ στο χώρο σας.

Στα πλήρη πακέτα check up υπάρχει ειδικό εκπτωτικό τιμολόγιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού

+30 210 9750750