Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ

Διαγνωστικό Κέντρο Σαλβαρά

Όπως είναι γνωστό το εργαστήριο μας για 40 περίπου χρόνια λειτουργεί με κύριο γνώμονα τον σεβασμό προς τους πελάτες και ασθενείς μας, την συνέπεια και την συνεχή προσπάθεια για αξιόπιστα αποτελέσματα.

Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια πρόσφατα ανανεώσαμε τον εξοπλισμό μας με τελευταίου τύπου αυτόματους αναλυτές με δυνατότητα εκτέλεσης των πιο σύγχρονων εξετάσεων :

 • με απόλυτη αξιοπιστία
 • στον συντομότερο δυνατό χρόνο και
 • με ελάχιστη ποσότητα δείγματος

Διαθέτουμε 3 αίθουσες αιμοληψίας εκ των οποίων μία μόνο για νήπια – βρέφη – παιδιά για τη καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας.

Είμαστε επίσης από τα πρώτα ιδιωτικά εργαστήρια που εφαρμόσαμε τον γραμμωτό κώδικα (barcode) στην σήμανση των δειγμάτων και με την σύνδεση όλων των αυτόματων αναλυτών στο σύστημα πληροφορικής του εργαστηρίου επιτύχαμε τη γρήγορη και χωρίς λάθη απόδοση των αποτελεσμάτων. Παράλληλα με τον καθημερινό εσωτερικό τριών επιπέδων έλεγχο η εγκυρότητα των διαγνωστικών αναλύσεων διασφαλίζεται μέσω της συμμετοχής μας σε μια σειρά προγραμμάτων εξωτερικού ελέγχου ποιότητας ανεξάρτητων οργανισμών (CERBA Γαλλίας).

Η τελική έγκριση και παράδοση των αποτελεσμάτων γίνεται μόνον από ιατρούς οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και συμβουλή.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας από άλλα διαγνωστικά κέντρα, όπου ο ασθενής είναι ένας απρόσωπος κωδικός.

Δηλαδή είμαστε κοντά σας με επιστημονική υπεροχή, υπερσύγχρονο εξοπλισμό αλλά κυρίως με αγάπη φροντίδα και συμβουλευτική προσέγγιση από τον ίδιο τον γιατρό, ακόμη και μετά τα ιατρικά αποτελέσματα σαν να πρόκειται για τις εξετάσεις του «δικού μας ανθρώπου»

Συνέπεια όλων αυτών είναιη απόκτηση και του πιστοποιητικού ποιότητας ISO 9001:2015.Το ISO είναι πιστοποιητικό που δίνεται από διεθνείς οργανισμούς κατόπιν λεπτομερούς ελέγχου από εξειδικευμένους επιστήμονες όλων των εργασιών του εργαστηρίου (από τη γραμματεία, τις αιμοληψίες, τη διενέργεια των αναλύσεων μέχρι την παράδοση των αποτελεσμάτων).

Προσφέρουμε


 • Εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία σε αιμοληψία βρεφών, νηπίων και παιδιών, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα μόνο για το σκοπό αυτό.
 • 3 Αίθουσες αιμοληψίας για τη ταχύτερη εξυπηρέτησή σας
 • Αιμοληψία στο σπίτι
 • Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
 • Σύμβαση με Ιδιωτικές Ασφάλειες
 • Χαμηλό Ιδιωτικό Τιμολόγιο. Επίσης έχουμε διαμορφώσει πακέτα εξετάσεων για συμβουλευτική βοήθεια, αλλά και για την επίτευξη χαμηλότερου συνολικού κόστους.
 • Στους κατόχους όλων των καρτών υγείας τιμές ΦΕΚ.

Πιστοποιήσεις


 1. ISO 9001:2015
 2. BARCODE (Γραμμωτό κώδικα)
 3. Ποιοτικός έλεγχος (Quality controls) Εξωτερικός – Εσωτερικός

Φωτογραφίες

Βίντεο

+30 210 9750750