Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ

Έγχρωμος Υπερηχοτομογράφος

Πιστοί στη φιλοσοφία μας το κέντρο μας να παρέχει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες, αντικαταστήσαμε τον Ιανουάριο του 2020 τον προηγούμενο υπερηχοτομογράφος μας με τον τελευταίας τεχνολογίας LOGIQ P9 της General Electric. Είναι ένα ιδιαίτερα ικανό σύστημα υπερήχων εύκολο στη χρήση με εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης και αυξημένη παραγωγικότητα σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Έχει ενσωματωμένη την επαναστατική αποκλειστική πατενταρισμένη πλατφόρμα υπερηχοτομογραφίας P-Agile Acoustic Architecture η οποία προσδίδει νέα πρότυπα στην απεικονιστική ευκρίνεια χρησιμοποιώντας δυναμικά μοντέλα ανθρώπινης ανατομίας και φυσιολογίας ώστε η κάθε σάρωση να βασίζεται και να αναδεικνύει τα πραγματικά δεδομένα των διαφορετικών σωματότυπων των ασθενών.

Η πλατφόρμα αυτή έχει επίσης την τεχνολογία ΤruAccess για λήψη και αποθήκευση των αυθεντικών ψηφιακών υπερηχογραφικών δεδομένων( digital raw data) ,και προσδίδει εξαιρετική υπολογιστική ισχύ, υψηλή ποιότητα απεικόνισης, ευελιξία επεξεργασίας και υψηλή αναβαθμισιμότητα σε νέες μελλοντικές τεχνολογίες. Ετσι παρέχονται πολλαπλές δυνατότητες στον χειριστή για επέμβαση και πλήρη μεθεπεξεργασία ( Post processing) της ανακαλούμενης αποθηκευμένης εικόνες εφαρμόζοντας λειτουργίας ρυθμίσεις όπως της αμαύρωσης, αντίθεσης ,της μεγέθυνσης, της συμπίεσης, της διόρθωσης γωνίας και της την 3D reconstruction from a stored Cine Ioop και αρκετές .

Η δυνατότητα αυτή της πλήρους μεθεπεξεργασίας των αποθηκευμένων υπερηχογραφικών  εικόνων είναι ανάλογη με την μεθεπεξεργασία  που πραγματοποιούν τα σύγχρονα συστήματα ψηφιακής μαστογραφίας, αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας αναδεικνύοντας τις πιθανές βλάβες οι οποίες είναι δυσδιάκριτες κατά την λήψη των εικόνων σε πραγματικό χρόνο.

Ο LOGIQ P9 έχει εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης ανεξάρτητα από το σωματότυπο και το μέγεθος του ασθενούς λόγω της τέταρτης γενιάς ψηφιακής τεχνολογίας με την οποία επιτυγχάνεται αύξηση της ικανότητας σάρωσης σε μεγάλα βάθη ακόμα και έως 33 cm .

Έχει υψηλή ευκρίνεια μεγέθυνσης με τεχνολογία παράλληλης αύξησης της διακριτικής ικανότητας της περιοχής ενδιαφέροντος με το σύστημα flash suppression και τα ειδικά φίλτρα Spatial Filters για αποκοπή χρωματικών παρασίτων που οφείλονται στην κίνηση των ιστών. Σύστημα με εως 9 ζεύγη σημείων μετρήσεων στην ίδια εικόνα (distance callipers).

H τεχνολογία που διαθέτει πραγματοποιεί αυτόματη συνολική ψηφιακή βελτιστοποίηση κάθε εικόνας βασιζόμενη στην υφή του ιστού και στην ανατομία του οργάνου ή την αιμοδυναμική συμπεριφορά του αγγείου που εξετάζεται.

Διαθέτει την τεχνολογία Active Matrix Array probes με την οποία επιτυγχάνεται για πρώτη φορά εστίασης και επεξεργασία της υπερηχογραφικής θέσης σε τρεις διαστάσεις δημιουργώντας υπέρλεπτες τομές σάρωσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία υπερηχογραφικών εικόνων με θεμελιώδη διαφορά στην ακρίβεια της τομής και ποιότητα εικόνας σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα υπερηχογραφίας.

Η τεχνολογία των κεφαλών Matrix αποφέρει σημαντικότατα διαγνωστικά οφέλη διότι παρέχει την δυνατότητα σάρωσης με πολύ υψηλής διακριτικής ικανότητας σε όλη τη διαδρομή της δέσμης των υπερήχων ακόμα και σε μεγάλα βάθη. Ιδιαίτερα χρήσιμες για την ανίχνευση και ανάδειξη βλαβών ( κακοηθειών) οι οποίες έχουν δυσδιάκριτα όρια και είναι πολύ επικίνδυνο να μη διαγνωστούν εγκαίρως ή και καθόλου καθώς και μυοσκελετικών παθήσεων που απαιτούν υψηλή διακριτική ικανότητα στο εγγύς πεδίο.

Η τεχνολογία για δυνατότητα χρήσης πολλαπλών ζωνών εστίασης κατά την τεχνική εγχρωμο Doppler χωρίς καμία επιβάρυνση του ρυθμού εναλλαγής εικόνας (frame rate) συντελώντας στην μεγιστοποίηση της ευαισθησίας και της ακρίβειας κατά τη διάρκεια των αγγειολογικών μελετών. Η απεικόνιση της έγχρωμης ροής γίνεται τώρα με μέγιστη διακριτική ικανότητα και ομογένεια με pixels του πλέον μικρού μεγέθους εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα ανίχνευσης του μικρότερου τριχοειδούς αγγείου και της χαμηλότερης αιματικής ροής. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται εύκολη και ακριβής απόδοση της Αιματικής Μικροκυκλοφορίας τριχοειδών αγγείων και οργάνων (αγγειώσεις όζων,αγγειώσεις περιοχών υποπτων για κακοηθεια κ.λ.π. )που μέχρι σήμερα ήταν αόρατη με χρήση συμβατικών συστημάτων.

Φωτογραφίες

Βίντεο

+30 210 9750750